Pannkaksfrukost | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Pannkaksfrukost

Pictures4
Today’s breakfast

Igårkväll åkte jag hem till min kära Malin lite spontant. Hon får mig alltid på bättre humör och det var precis det jag behövde igår! Idag var vi lediga så vi gjorde i ordning en riktig pannkaksfrukost. American pancakes, färska frukter, sirap och chokladsås.. Det vart så gott!

Efter en riktig mysdag med film och soffhäng på schemat så mötte jag upp min fina syster. Hon klippte sig och jag fixade en studentpresent till Ewelina. För hörreni, nästa vecka är det dags! Det pirrar så mycket i min kropp och jag är som ett litet barn på julafton just nu. Studenten är snart här! <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats