En omstart | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

En omstart

PicMonkey Collage.jpg
Bild från arkivet

Hallå fina ni! Just nu känner jag att min blogg inte ligger där den ska göra, vilket är så tråkigt. Jag är missnöjd med mitt innehåll och känner att jag behöver något nytt. Kanske en ny bloggportal eller bara en omstart på något sätt. Tror jag behöver en omstart med det mesta i livet faktiskt. Nästa vecka tar jag studenten och det är min största lycka just nu. Längtar så otroligt mycket! 

Jag skulle uppskatta enormt mycket om ni tog er lite tid och kommenterar vad ni skulle vilja se mer/mindre utav här på bloggen. Jag vill fylla bloggen med välskrivna inlägg och fina bilder, men kategori och rubrik får ni gärna komma med tips för! Annars så hörs vi strax igen med ett sista-minuten-tips för studenten. Latero! x

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anna

  Hej Amanda. Jag tycker din blogg är perfekt som den är och följer den slaviskt. Men jag gillar fina texter om exempelvis kärlek. Men jag gillar också dina kollage med kläder. Något som jag skulle villja se är videos, alltså videobloggar där du sminkar dig, bara pratar om ett ämne som vi fått önska eller kanske visar upp klipp från din dag .. 🙂

 2. Sara

  Hej fina amanda! Jag gillar dina djupare texter, du skriver så bra! Tycker om att du alktid är positiv även om du skriver om jobbiga ämnen, kanske det kan bli din grej- pepptalks om allt i livet, skolan, vänner, självkänsla, kärlek… Det skulle iaf jag uppskatta!

 3. Evelina

  Hej Amanda! 
  Jag har läst din blogg jätte länge och den har helt klart varit min favorit ända sedan jag tittade in här för första gången! Det jag tycker är bäst är dina “mode kollage.” Outfitbilder, fina vardagsbilder och nya inköp är också väldigt roligt. Jag brukar också läsa dina texter om kärlek, du skriver väldigt bra! Fortsätt som du gör, din blogg är jätte bra! <3
  Kram

 4. Nellie

  Om du är trött på bloggen, ändra designen så brukar den få ett lyft. Om du vill hitta lite inspiration så kan du titta tillbaka på din egen blogg för ett år sen. Kom ihåg att den var riktigt bra då. Något jag uppskattar mycket är outfit-bilder, vardagsbilder/inlägg, tips och massa mode kollage. Annars tuta på och kör som vanligt! Kram, fina du!

Annons
stats