En liten stockholmsguide | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

En liten stockholmsguide

Skärmavbild 2014-05-26 kl. 17.54.54Amanda! Tack för en super blogg, följer den slaviskt! Men har en fråga, jag blir 18 om några dagar och är så himla sugen på att sitta på någon uteservering med några vänner och bara dricka några drinkar och kanske äta något lätt, men är som sagt 17 så har 0 koll på vart man kan/ska gå till. Så nu undrar jag om du jag några tips på mysig uteservering? Massa kramar!

Svar: Va roligt att du fyller 18 snart, stort grattis i förskott! 🙂 Det låter som en perfekt idé att slå sig ner på något bra ställe för lite mat och goda drinkar, det hade jag också gjort! Stockholm erbjuder en massa bra ställen för att uppfylla det kraven du har, en lätt middag och goda drinkar dvs. Några utav mina guldkorn för det är:

-L’angolo: Ett supermysigt ställe som ligger vid Stureplan! Passar perfekt att slå sig ner där för en eftermiddagsfika/middag eller för att ta några drinkar framåt kvällen. Mycket prisvärt ställe som alltid har otroligt bra service och trevlig personal! 

– Josefina: Ligger ute på Djurgården och erbjuder en exotisk miljö med palmer samt stora och fräsch lounger. Här har jag dock bara varit en gång tidigare men rekomenderar det absolut! Middags alternativen kan dock vara lite smådyra för oss ungdomar som lever på studiebidraget. Men en drink eller två funkar alltid!

– Strandbryggan: Ännu ett supermysigt ställe som ligger precis vid Djurgårdsbron och vid vattnet. När solen ligger på så är det hur skönt som helst att sitta där! God mat och en fräsch miljö kan du förvänta dig där.

– Snaps: Ligger centralt mitt på Medborgarplatsen. Ett perfekt ställe att sätta sig vid för ett glas eller två. Mycket ungdomar och glada människor hittar man där! Snaps erbjuder även prisvärda luncher om man vill ha en bit mat.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats