Love In Paris | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Love In Paris

1DSC_0039.jpg1DSC_0036.jpg
Love in Paris bodylotion, body mist and shower gel.

I veckan fick jag hem ett bud från Cederroth och LDB med deras nya special edition “Love in Paris”. Doften är helt fantastisk och jag älskar den redan! Den doftar rosor och passionsfrukt och det kan väl knappast inte bli mer passande än nu till sommaren. I samband med LDB’s nya doft så kan man även vara med och tävla om en resa för två personer till just Paris, hur underbart vore inte det?

För att vara med och tävla så kan ni gå in på LDB’s facebooksida, trycka på gilla och därefter hittar ni länken till tävlingen samt tävlingsreglerna. Jag önskar alla tävlande ett stort lycka till – kanske är det någon utav just er som får åka iväg till Paris? Det vill ni inte missa!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats