I'm back! | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

I’m back!

Pictures2

Hej vänner, nu är jag tillbaka igen! Är så tacksam över att ni fortfarande kikat in här varje dag trots att min uppdatering inte har varit den bästa. Jag har sett era kommentarer och lovar att svara på alla kärleks relaterade inlägg så fort jag har tid över. Jag tycker att det är så givande att hjälpa er med problem, oavsett om det handlar om ett klädval eller ett krossat hjärta! 

Annars då, har ni haft en bra helg i sommarvärmen? Min har varit riktigt bra! Jag har hunnit med en avslutningsmiddag med mina fantastiska lärare, åkt ner till farfar över ett dygn med grillad mat och sol på schemat samt plockat på mig lite vuxenpoäng genom att rösta i EU-valet. Jag hoppas att ni alla röstar i valet också samt uppvaktar era mammor dagen till ära, det är dem värda! <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Amanda! Tack för en super blogg, följer den slaviskt! Men hat en fråga, jag blir 18 om några dagar och är så himla sugen på att sitta på någon uteservering med några vänner och bara dricka några drinkar och kanske äta något lätt, men är som sagt 17 så har 0 koll på vart man kan/ska gå till. Så nu undrar jag om du jag några tips på mysig uteservering? Massa kramar!

Annons
stats