Friday | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Friday

Pictures1
Yesterday @ Collage

Hej fina ni! Det har ekat tomt här det senaste dagarna vilket känns tråkigt. Men jag har haft fullt upp med att leva livet de sista veckorna nu innan studenten. Jag har hunnit med att kolla på fotbollsmatch, haft picknick ute i sommarvärmen med fina vänner och varit på studentskiva. Dagarna springer förbi och nu är det mindre än två veckor kvar tills jag får sätta på mig studentmössan och ta studenten! Ryser av bara tanken, känns så overkligt men väldigt bra.

Jag lovar att uppdateringen blir bättre till nästa vecka, för denna helg är fullproppad med massa saker med. Ikväll har vi i klassen avslutningsmiddag med våra lärare och imorgon åker jag och familjen ner till farfar. Det ska bli väldigt skönt att komma bort för ett dygn. Även fast jag älskar Stockholm under denna årstid, så magiskt med denna värme alltså! Ut och njut utav den och ha en fin helg. Puss och kram <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats