Sunday | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Sunday

xIMG_8746IMG_8748
Top from Bikbok/ Bag from H&M/ Jewelry from Michael Kors and Guldfynd

Hej alla fina! Jag tog en bloggpaus under helgen som ni kanske har märkt. Det har varit väldigt skönt att kunna koppla bort bloggen för en stund och njuta av lite ledighet. Jag har i alla fall haft en riktigt mysig och lugn helg! I fredags vart det en myskväll med en vän och igår hann jag med lite shopping, släktfirande och eurovision tittande. Har eran helg varit bra?

Idag har det varit en riktig standard söndag för mig. Sovmorgon, övningskörning och nu ska jag dyka ner i plugghögen.. Jag är så otroligt skoltrött just nu men idag är det bara 25 dagar kvar tills studenten – fantastisk känsla som ger mig lite hopp bland alla inlämningar och prov. Latero! x

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats