Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Hej Amanda! Tycker om din blogg! Tänkte bara fråga hur du redigerar dina bilder? Syftar först och främst på tacobilden men också bilden med jordgubbarna och chokladen. Tacksam för svar. Kram 

Svar: När jag lägger upp bilder på Instagram så redigerar jag nästan alltid mina bilder i en app som heter “VSCOcam”. Går att ladda ner gratis och gör bilderna väldigt fina!

Vill också ha likadana skor! Hur är dom i storleken? Liten eller små, normala? Funderar att skicka efter. Jag är verkligen tacksam för svar! Din blogg är min favorit blogg, klickar in på den säkert över 10 gånger per dag! 

Svar: Va roligt att höra, tusen tack! Skorna är normala i storleken enligt mig, så kör på din vanliga storlek. Kram!

Vad kostade klänningen? Sjukt snygg! Skulle vara snällt som du svarade så fort som möjligt! Kramis

Svar: Den gick på 199 SEK! 

Hej Amanda, och tack för en jättebra blogg! Jag vill läsa om hösten/framtiden. Vad ska du göra i höst? Har du någon plan för framtiden, exempelvis att du ska jobba i ett år, resa och sedan plugga eller hur har du tänkt dig det? Vore jätteglad över svar då jag själv går i dessa tankar nu. Kram!

Svar: Till hösten har jag sökt en kriminologi kurs på Stockholms Universitet så om allt går som jag vill så kommer jag in på den kursen och läser det i höst. Målet med kursen är att få mer kunskaper om det som jag verkligen är intresserad utav, brott och kriminalhistoria dvs. Trivs jag bra med kursen så fortsätter jag nog innan det är dags att söka till polishögskolan. Så alltså kommer jag att plugga direkt efter gymnasiet om allt går som jag vill! 

Varför jag väljer att göra det direkt är för att jag vill. Många kan lätt tro att jag har för bråttom och inte passar på att “leva livet”. Men jag drömmer faktiskt inte om att resa jorden runt efter gymnasiet som många andra gör, utan jag vill ta tag i studierna och försöka bli det jag alltid drömt om. Men till alla er som vill ut och resa efter gymnasiet: gör det! Gör exakt det som ni längtat efter och alltid drömt om. Det är så viktigt att våga och följa sina drömmar. Kram!

Hej Amanda! Är det en manlig vän som du umgicks med? Kan du inte skriva lite om kärleken. Längtar du till ett förhållande eller trivs du bra som singel och sånt där? Vore så roligt att läsa! Kram 

Svar: Ja, det var en killkompis som jag var med! Egentligen så är jag inte en singelmänniska men just nu så trivs jag bra i det. Jag har inte bråttom fram med något och tar allting som det kommer istället. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar efter ett förhållande, för det gör jag ibland.

Åh så fin! Undrar dock om den är genomskinlig? Vill gärna beställa men vågar inte riktigt, ser ut att vara tunt tyg?

Svar: Den är inte genomskinlig så jag tycker absolut att du ska beställa klänningen! Kram

Är det möjligt att ha BH under klänningen? Eller är v-ringningen där bak alldeles för djup? Kram finis

Svar: Jag har bh under och den syns inte praktiskt nog, så det funkar!

1DSC_0044

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats