Yesterday's | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Yesterday’s

1DSCN6804.jpg1DSCN6805.jpg1DSCN6809.jpg
Jacket from Sheinside (link HERE)/ Top and jeans from Zara/ Bag from Blanco/ Shoes from Nike/ Sunglasses from Spain

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Amanda wingenfeldt – hej. Jag tänkte bäretta en grej och skulle behöva lite hjälp och råd kanske. Du får gärna gö ett inlägg
  Om de elr va bara svara.
  De är ju en svår situation eftersom du inte sitter i samma båt men jag kommer inte ta studenten fastän de är min tur. Jag har turen och jobba och har ett jobb osv men har aldrig fått den dära chansen till en klass för ja inte haft möjlighet till skolan. Men tomheten som nu känns av att alla / vänner / pojkvän ska ta studenten nu krossar mig hjärta och jag har så stor sorg i mig pga Jag inte tar den. Egentligen skulle jag tagit den men möjligheten fanns inte för
  Mig att kunna gå kvar i skolan. De är / kommer bli så jobbigt att se alla aktiviteter dom ska göra,planer , bilder , studentmösssor och allt. Att inte vara med i en klass och ta studenten ich ha kul den kvällen som alla andra är väldigt sorligt och jobbigt. Speciellt när alla ens kompisar tar den och pratar om det jämt. De gör väldigt ont när man tänker på att jag själv inte kommer springa omkring där och skrika av glädje osv. För mig är de jätte jobbigt och gör otroligt ont att jag inte ska ta studenten men se ALLA andra göra det.
  Du har så mycket bra att säga så
  Ja tänkte om du har nå råd till mig eller vad du skulle gjort.
  Tack.

Annons
stats