Countdown | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Countdown

A1DSC_0001 3.jpgA1DSC_0042 3.jpgA1DSC_0045 3.jpg
37 days left…

Hej fina ni! Vill bara kika in och säga hej till er. Min uppdatering har inte varit den bästa det senaste dagarna, men skolan verkar tycka att det är underhållande att droppa uppgift efter uppgift så här mot slutet av terminen. Så idag har jag ägnat hela dagen åt att beta av lite arbeten vilket i alla fall har varit skönt att få klart. Tur att det är mösspåtagning imorgon och lite lång ledigt. Det behövs för mitt trötta huvud just nu. Är så tacksam för att en rolig utekväll med fina vänner väntar imorgon!

Nog om det! Hoppas att allt är bra med er. Har ni något tips på något speciellt inlägg ni vill se så är det bara att säga till. Jag uppskattar alla förslag och idéer från er! Nu måste jag fortsätta med skolarbetet. Bara 37 dagar kvar nu.. Peppa – inte deppa! Kram <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Hej Amanda, och tack för en jättebra blogg!
    Jag vill läsa om hösten/framtiden. Vad ska du göra i höst? Har du någon plan för framtiden, exempelvis att du ska jobba i ett år, resa och sedan plugga eller hur har du tänkt dig det? Vore jätteglad över svar då jag själv går i dessa tankar nu 🙂 Kram 

Annons
stats