A good night | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

A good night

aPictures3
Last night

Vilket dygn jag och tjejerna har haft! Vi åkte som sagt på en studentkryssning igår som vi vart bjudna på. Vi fick massa god mat, vip-bord att dansa vid natten lång, fräscha hytter och otroligt bra service under hela tiden vi var där. Tusen tack till Fun Cruise för en rolig upplevelse och framförallt till mina fina tjejer för ett roligt dygn. Ni är bäst!

Idag kom vi i hamn på eftermiddagen och då mötte jag upp min kära familj för en middag ute på en jättemysig italiensk restaurang. Jag åt en fantastiskt god tortellini så nu ligger jag i matkoma i soffan här hemma haha. Tänkte fortsätta att hänga här resten utav kvällen, det behövs efter det här dygnet. Kram!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats