Sminkfavoriter | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Sminkfavoriter

s1DSC_0056 1.jpgs1DSC_0015 2.jpgs1DSC_0010 2.jpgs1DSC_0022 2.jpgMy makeup favorites right now

– Too Faced / Eyes shadow collection. Denna palett är min favorit när det kommer till att lägga ögonskugga! Den innehåller alla användbara färger som passar både för vardags och för fest. Just nu är den prissänkt, så in och fynda! Ni hittar den HÄR.

– Too Faced / Chocolate soleil matte bronzing powder. Världens bästa puder för att lägga lite markeringar i ansiktet. Det håller bra och pudret doftar även choklad.. Så underbart! Även denna produkt är prissänkt just nu, ni hittar den HÄR

– The Balm / Mary-lou manizer highlighter. Här snackar vi om världens bästa highlighter. Denna är även perfekt att använda som ögonskugga och skimmer. Prisvärd och räcker väldigt länge! Ni hittar den HÄR.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats