Friday | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Friday

1DSC_0050.jpg1DSC_0044.jpg
The bag is ready

Godmorgon alla solstrålar! Hoppas ni mår bra en fredag som denna. Själv så är jag ledig idag så det går ingen nöd på mig inte! Var väldigt passande att få vara ledig idag då jag och tjejerna som sagt ska iväg i eftermiddag. Så nu hinner jag fixa det sista i lugn och ro och även hinna sno åt mig lite D-vitamin i solstolen hade jag tänkt. Men tillbaka till helgens miniweekend som jag pratat om! Jag och tjejerna har blivit bjudna på en studentkryssnig inklusive bufféer, hytter, vip-bord osv. Det ska bli riktigt kul och jag är så taggad på att få dansa omkring i min fina zebra klänning. Väskan är redo och likaså jag med! Puss

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats