Wednesday | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Wednesday

Blogg bilder
Jacket from Zara/ Dress and bag from H&M/ Shoes from Primeboots/ Watch from Michael Kors/ Sunglasses from Spain

Hej alla fina! Vill bara kika in med dagens outfit och säga att jag tar en liten paus från bloggen idag då jag har ont i varenda liten del av kroppen. Det gör till och med ont att skriva här på tangenterna haha.. Så jag hoppas att ni har lite överseende med det hur som helst! Återkommer med mer uppdatering imorgon och då kommer det även upp en Torrevieja guide här på bloggen som var ett stort önskemål från en läsare. Men mer om det då! Kram till er <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Vad kostade klänningen?? Sjukt snygg! Skulle vara snällt som du svarade såfort som möjligt! Kramis 🙂

Annons
stats