Ett bra dygn | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Ett bra dygn

Pictures
Skirt from Sheinside/ Blouse from H&M/ Jacket from Veromoda/ Shoes from Dinsko

Igår vart det en bra kväll! Efter en god thaimiddag med min syster som sällskap så åkte vi in mot Langolo och placerade oss på deras uteservering. Väl där vart det några glas, massa prat och min fina My kom även förbi för lite häng. Det kändes helt underbart att kunna sitta ute på kvällen utan att frysa! Därefter tog vi en sväng på Magenta innan vi rundade av kvällen med lite nattmat och några timmars sömn.

Idag har jag legat ute i solstolen hela dagen och det var nog bland det skönaste jag gjort på länge. Efter några timmar med musik i öronen och lite för mycket sol på kinderna så känner jag mig påfylld med massa härlig vårenergi. Sol och värme alltså, vilken lycka! För att sumera det hela så kan jag väl med säkerhet säga att det senaste dygnet varit perfekt. Just nu älskar jag livet!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats