Att få vara lycklig igen | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Att få vara lycklig igen

1DSC_0021 1

Jag satt och läste igenom mina gamla texter här på bloggen för ett tag sen. Det gjorde ont i hjärtat att läsa. Att bli påmind om hur jävla illa någon har behandlat en. Hur ont hjärtesorg verkligen gör. Men vet ni vad den bästa påminnelsen ändå var? Att jag kommit över allt som har med smärta att göra nu.

Idag skrattar jag fullt ut, äkta och ärligt. Inga dolda tårar bakom mitt leende, inget hjärta som värker. Att känna den känslan, att man har gått vidare, det är helt fantastiskt.

Även om jag verkligen inte är en singel människa så har ändå den här perioden gett mig så mycket. Jag har fått känna mig sedd och uppvaktad. Fått möta någon främlings läppar bara för att jag kan. En sån där busig känsla som kommer genom hela kroppen när man sitter på nattbussen hem och går igenom kvällen som var. Men man ångrar sig inte just för att man känner att man äntligen lever igen.

Även känslan av att låta nya människor komma in i ens liv är fantastisk. Att känna att den personen som slet mitt hjärta i tur inte kan skrämma mig längre. Han kan inte förbjuda mig ifrån att komma nya människor nära. Och jag älskar det, att känna att det är jag som har kontrollen över mitt liv. Det är jag som väljer numera, ingen annan.

Så till alla er som har hjärtat krossat – jag kan lova er med hela mitt hjärta att livet blir bättre. Se på mig bara. För några månader sen vid den här tiden en fredagskväll kunde jag ligga under täcket, söndergråten och förtvivlad. Idag sitter jag upp, med rak rygg och älskar livet. För det är just det, livsgnistan, som får en att kämpa vidare. Hitta din gnista och orka. Alla hjärtan går att laga. Man måste bara låta det få ta sin tid. 

<3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. andreas

    Jag gillar verkligen hur du nämner gångerna han faktiskt INTE hindrat dig från att göra saker. Vill bara påminna dig om att jag va med ditt ex VÄLDIGT många helger då du va ute o festade. Om du inte ens har haft mage att kunna ge förklaringen till varför du hatar honom så innerligt, öga mot öga, så har de ingenting på en blogg att göra. Du kastar ur dig massor av saker men har ingen aning om vad sa för saker om dig när du inte va med. Fattar att du vill säga hur du känner, men när de involverar en människa som inte vill förknippas med den här bloggen på flera tusen läsare, då ska han inte göra de. Men du, hare bra

Annons
stats