Leopard | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Leopard

PicMonkey Collage.jpg1DSCN6724.jpg
Coat from Sheinside/ Top and pants from Zara/ Shoes from H&M/ Bag from Blanco/ Watch from Michael Kors

Så här har jag strosat omkring idag på stan med min fina Linn som sällskap. Jag är helt kär i mina nya espadrillos från H&M.. Så fina med leopard och de är perfekta att dra på sig till en annars rätt så tråkig outfit. Åter till dagen! Jag och Linn tog en lunch på min systers jobb. Hon jobbar på Texas Longhorn så vi åt deras fantastiska ceasarsallad och fick glass till efterrätt, riktig vardagslyx om du frågar mig!

Nu ska jag kika igenom mina favoritbloggar och njuta av ledighet och sol. Livet mina vänner, va enkelt och bra det kan vara ibland! Puss och kram <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vill också ha likadana skor!! Hur är dom i storleken? Liten eller små, normala? Funderar att skicka efter 🙂 jag är verkligen tacksam för svar!! Din blogg är min favorit.blogg, klickar in på den säkert över 10 gånger per dag! 🙂

Annons
stats