Monday | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Monday

1DSC_0002.jpg1DSC_0024.jpg
Todays breakfast/Porridge topped with apples, banana and coconut

Hej fina ni! Hoppas att ni har haft en bra start på ett efterlängtat påsklov. Jag började mitt lov med en alldeles för lång sovmorgon imorse, men vad gör det egentligen när man är ledig? Därefter åt jag en god frukost/lunch innan jag åkte iväg till gymmet. Hade massa energi idag och med bra musik i öronen så sprang tiden iväg. Vart ett två timmars pass vilket känns underbart nu efteråt!

Resten av dagen är oplanerad! Men jag ska i alla fall rota igenom båda mammas och min garderob för att hitta något att bära på onsdag. Min kära Tove har ett event på Collage då med dresscode #PARTY, så man måste ju leva upp till förväntningarna haha.. Men först: en dusch! Latero x 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats