Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Låter som en mysig söndag! Alltså åh vad jag älskar din blogg, gillar verkligen sättet du skriver på också, du sammanfattar liksom allt så bra och inläggen blir inte för långa att läsa vilket är skönt. Tänkte fråga dig, hur fick du din blogg att bli så stor? Eller som jag har förstått har du rätt många läsare och det beror ju självklart på att din blogg är så himla bra, men hur fick du den att bli så stort, alltså hur fick du folk att typ hitta till din blogg? Tycker det är jättesvårt att få folk att hitta till bloggen, så lite tips vore väldigt uppskattat. Kram!

Svar: Va glad jag blir! Tusen tack verkligen. Jag tror att folk kan gilla min blogg på så sätt att jag är väldigt öppen med det mesta och har ett varierande utbud av mina inlägg. Jag kan skriva mycket om min vardag och kläder men lika mycket om känslor och jag kan väl tänka mig att det kanske uppskattas, att man är öppen för ens läsare. Hur folk har hittat hit är väl troligtvis genom till exempel Instagram och att jag bytte bloggportal hit till Myshowroom. Det höjde min statistik rätt så mycket faktiskt! Kram till dig <3

Hej! Kan inte du vara snäll och visa hur klänningen sitter på? Vore superschysst, grym blogg för övrigt! Kram.

Svar: Tack så mycket! Så här ser klänningen ut på mig (länk till klänningen hittar du HÄR):

1PicMonkey Collage.jpg

Åh jag är så sugen på att köpa den kappan men är like osäker med storleken. Så då undrar jag vilken storlek du har?

Svar: Jag har storlek L i den kappan och tycker att den sitter som en S/M ungefär!

Har sedan länge spanat in den kappan, men är 158, så är väldigt nojig över längden. Att den ska vara för lång etc, så, vilken storlek har du i din kappa & hur lång är du? Så jag har lite att jämföra med. Jag är väldigt smalbyggd också runt bröst, armar och axlar. Älskar kappan, har kollat in flera, men längden och storleken gör mig väldigt nervös! Så skulle vara jätte tacksam för svar.

Svar: Jag är 164 cm och har storlek L i kappan, vilket motsvarar en S/M ungefär. Jag tycker att du helt klart ska köpa den kappan! Den är helt perfekt enligt mig. Kram!

1DSCN6630.jpg

Jag ska åka till London snart och hade tänkt fräscha upp min garderob lite. Kan inte du tipsa om några saker jag bör köpa inför våren/sommaren som kan vara fräscht? Både vardagligt och lite mer party? Tack för en superbra blogg!

Svar: Inför våren skulle jag satsa på bootcut jeans, pastell färgade kappor, sneakers, söta ballerinaskor, vardagsklänningar och snygga basic t-shirts. Det ger den ultimata garderoben för våren och sommaren! Hoppas du får en rolig resa <3

Hej Amanda, du är så himla fin och jag älskar dig blogg. Jag ska åka utomlands i maj så tänkte om du kunde sätta ihop några snygga billiga outfits så jag får lite sommar inspiration. Skulle uppskattas, kram!

Svar: Här kommer tre sommar outfits som jag mer än gärna skulle vilja bära i värmen. Allt är ifrån H&M så du som letar efter budget alternativ har hittat rätt. Hoppas du får lite inspiration och ha en trevlig resa! H&M

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats