Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Hej Amanda! Jag skulle vilja ha din hjälp med en liten sak, det är nämligen så att jag och mina vänner ska gå ut för första gången på fredag och jag har lite klädpanik. Vad ska jag ha på mig? Några klänningar och så har jag inte men tänkte be dig om du kan tipsa om vad man kan ha på sig första gången, tänkte att det är lite kallt också. Vilka övriga tips har du inför första gången? 

Svar: Jag ber verkligen om ursäkt för att jag inte svarade på denna fråga innan i fredags, hoppas att du hittade en snygg och bekvämt outfit ändå! Men till nästa gång så skulle jag tipsa om att köra på ett par tajta svarta byxor, en omlottbluss, något enkelt smycke till samt en kuvertväska. Enkelt, bekvämt men ändå väldigt snyggt! Övriga tips: Njut, skratta och ha det så himla kul!!! Kram. 

Är det väskan från ebay du har på axeln? När jag kollar på hemsidan ser axelbandet så kort ut.. Jättefin och inspirerande blogg!

Svar: Ja, precis! Det är väskan från Ebay. Banden är faktiskt inte så korta som det ser ut på hemsidan!

Vad tyckte du om tandblekningen Ease wihte som du köpte för rätt länge sen?

Svar: Jag har faktiskt inte hunnit prova tandblekningen ännu.. Men jag lovar att komma med en recension så fort jag provat det!

Vart ska du köpa gymkort?

Svar: Jag har gymkort inom Stockholms stad, så jag kan träna på alla sim/idrottshallar. Då ingår det gym, pass och simning vilket jag tycker är jättebra och prisvärt!

När du går ut på klubb och så, kostar inträde? Ungefär hur mycket då?

Svar: Jag brukar inte behöva betala inträde! Men om man behöver det så brukar det kosta runt 140:-

Hej Amanda! Är byxorna nyinköpta? Har länge letat efter liknande byxor utan tur. Om inte kan du tipsa om liknande? Kanske visa hur man matchar? Tack för en superfin blogg! Kram från Anna.

Svar: Hej Anna! Byxorna köpte jag föra bara några veckor sen på H&M, så det finns nog kvar! Liknande kan du hitta på till exempel Lindex och Monroe bland annat. Kram!

Hej Amanda! VIlken storlek tog du på dessa godingar? 

Svar: Jag tog M i mina vida byxor, dom var dock alldeles för stora. Så om du velar mellan två storlekar så ta den mindre!

Vilka är dina favoritbloggar, länk? Love din blogg , fortsätt så!

Svar: Mina absoluta favoritbloggar är Martina, Fanny, Felicia, Filippa & Vendela (klicka på namnen för direktlänkar).

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats