SUNday | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

SUNday

IMG_6370
Yesterday’s outfit/Pants from H&M and top from Bikbok

Hej på er! Hur mår ni en solig söndag som denna? Med mig är allt bra! Jag mår faktiskt bra idag trots att det vart en sen kväll igår. Vi var några vänner hemma hos Rasmus vilket var jättekul som alltid. Vi körde en hel del drickspel, skrattade och lyssnade på bra musik. En perfekt lördagkväll om du frågar mig! 

Idag vaknade jag upp med sällskap utav mitt lyckopiller Sofia som hängde med hit inatt. Vi åt frukost innan hon skulle iväg och jobba och jag hängde då med min syster och mamma som skulle iväg och handla. Vart en sväng i diverse butiker men jag fick inte med mig något hem. Kärade dock ner mig i en klänning från Kate Hudsons kollektion för Lindex och kan inte sluta tänka på den haha.. Får se om den blir min eller inte! Latero x

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emelie

  Är det väskan från ebay du har på axeln? När jag kollar på hemsidan ser axelbandet så kort ut.. Jättefin och inspirerande blogg! 🙂

 2. Anna

  Hej Amanda! ÄLSKAR din blogg men en sak stör mig lite .. “Vi körde en hel del drickspel, skrattade och lyssnade på bra musik. En perfekt lördagkväll om du frågar mig!” så här beskriver du ALLA dina utekvällar 😉 Puss

  1. amandawingenfeldt

   Hej! Va roligt att du gillar min blogg. Dock så förstår jag inte riktigt vad du stör dig på? Det är ju en perfekt kväll för mig och många kvällar ser ut så haha. Kram!

Annons
stats