Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Vart gör du dina collage?

Svar: Antingen på Picmonkey.com eller i Picasa. Två bra gratis program, sök på Google så hittar du dem där!

Vad provade du för storlek i Zebra klänningen? Funderar på att beställa den och är i ungefärlig kroppsform som dig. Tack för världens bästa blogg! Kram på dig.

Svar: Jag provade aldrig klänningen inne på Zara faktiskt! Men jag beställde en likadan från Sheinside och då tog jag storlek M i den. Tack för dem fina orden, kram till dig! 

Hej Amanda! För ett par dagar sen la du ut en bild på instagram när du hade ett par svarta och vida byxor på dig. Tycker att det såg superfint ut, men känns dem som ”mjukisbyxor” att ha på sig eller som ett par vanliga byxor? Och självklart kommer frågan vart dom är införskaffade! Kram.

Svar: Dem känns ju inte precis som jeans eftersom att dem inte sitter åt någonstans, men det är ju bara hur skönt som helst. Älskar plagg som är snygga men ändå så sköna haha. Dem kommer från H&M och går endast på 149 SEK. Kap!

Vart hitta du den texten som du la upp på din instagram? Den vita bilden med text! Kram.

Svar: Jag hittade den på en annan tjejs instagram!

Hej! Jag undrar vad du skriver om i ditt gymnasiearbete? Sitter själv och kämpar mig igenom det sista nu! Får hoppas att man får ihop tillräckligt bara. Lycka till!

Svar: Eftersom att jag går ett yrkesförberedande program (läser dock högskoleinriktning i den) så har vi 15 veckors praktik toltalt under dessa tre år. Så under de sista fem praktikveckorna ska vi genomföra en vanligt förekommande arbetsuppgift inom det yrket som vi blir utbildade till efter våra tre år. Utöver det så ska vi skriva ett arbete med planering, genomförande, dokumentation samt utvärdering. Så det är en hel del jobb men nu är jag äntligen klar. Lycka till du med!

Hej fina Amanda. Har följt din blogg ett bra tag och har läst mig till (hoppas det stämmer) att du går barn och fritids linjen på gymnasiet? Samma gör jag! Och du skrev för någon dag sen att du har praktik? Jag skulle gärna vilja höra reflektioner från din sida hur det faktiskt är och gå barn och fritids linjen och ha praktik med barn? Varför valde du den linjen? Vad tycker du bäst och sämst om? Är det något du skulle kunna jobba som i framtiden? Kram!

Svar: Precis, jag går barn och fritid med inriktning pedagogik. Jag har jobbat inom barnomsorgen sen jag var 14-15 år ungefär så jag vet ju en hel del vad det handlar om. Min mamma är även förskollärare så jag är väl lite halvt uppväxt med förskola och allt som hör till haha. Det är otroligt lärorikt, givande och roligt att ha praktik om man gillar yrket och gillar att jobba med barn förstås! Det som jag tycker är bäst med min linje är alla roliga kurser som man får läsa, till exempel ledarskap, barns lärande och utveckling samt kommunikation. Jag jobbar på förskola under vissa lov osv, men vill inte jobba med detta i framtiden. Känner mig väldigt klar med yrket och ska istället satsa på min stora dröm som är att jobba som polis och/eller inom kriminologi. 

Hej! Vilken storlek har du på kappan? Jag har S/M så undrar vilken man ska ta. Tack för en inspirerande blogg!

Svar: Jag tog storlek L i kappan vilket jag alltid har i Sheinsides jackor. Dem sitter som en S/M ungefär! Så jag skulle tipsa dig om att ta L med om du har samma storlek. Kram!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej Amanda! Jag skulle vilja ha din hjälp med en liten sak, det är nämligen så att jag och mina vänner ska gå ut för första gången på fredag och jag har lite klädpanik. Vad ska jag ha på mig? Några klänningar och så har jag inte men tänkte be dig om du kan tipsa om vad man kan ha på sig första gången, tänkte att det är lite kallt också. Vilka övriga tips har du inför första gången? 🙂

Annons
stats