Tio om mig | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Tio om mig

PicMonkey Collage.jpg.jpg

– Jag älskar att planera! Att ha saker att se fram emot är så fruktansvärt kul enligt mig. Jag kan vara så taggad inför till exempel en födelsedagsfest som är om mer än två månader bort.. Men det är lite så jag är! Jag gillar att se fram emot saker, det gör mig glad. 

– Jag har alltid haft långt hår. När jag var liten hade jag nästan ner till rumpan och jag tror nog att jag aldrig haft kort hår. Ska dock klippa mig snart och då ska jag klippa av en bra bit! Börjar tröttna på det långa nu. Tycker att man ser mogen ut i en “normal” längd på håret!

– Jag önskar att jag hade längre ben. Dels för att det är så jäkla snyggt men också för att i stort sätt inga byxor passar på mig, alla är för långa och det suger haha…

– Jag är jätteintresserad utav brott och kriminalhistoria. Kan faktiskt väldigt mycket om olika mordfall och tycker att det är så intressant att veta allt från början till slut i ett brottsfall. Tips för er som också är det är att lyssna på P3-dokumentär på podcast, dom har så många bra poddar om olika brottsfall. Även Veckans Brott och Efterlyst förstås är passande och bra program, mina favoriter helt klart.

– Jag älskar spontanitet! Samtidigt som jag älskar att planera och att ha saker att se fram emot, så är ändå bland det bästa jag vet att vara spontan. Allt ifrån en spontan utgång till en middag ute mitt i veckan eller att bara åka iväg någonstan över en helg helt oplanerat. Sånt fyller mig med lycka när man inte har några förväntningar alls!

– Jag tycker att det är killen i en relation som ska ta första steget. Eller låt mig få förklara, för det där lät dumt! Självklart ska vi tjejer ta samma initiativ, för man kan inte ta för givet att killen inte är blyg, osäker eller nervös till exempel. Men jag tycker att sånna här klassiska saker så som att hålla upp dörren och köpa blommor till exempel ska komma från killens håll. Det är i alla fall hur man lätt får mig på fall haha..

– Jag vill få två barn i framtiden. Om jag kan få barn så är min absoluta dröm att få två barn, en tjej och en kille. Namnen har jag redan klara, Milla och Hugo vill jag att dom ska heta! Men sånt lär man väl ändra fram och tillbaka minst hundra gånger innan det är dags haha..

– Jag har en väldigt nära relation till min syster. Sen hon flyttat hemifrån så har vi kommit varandra väldigt nära vilket jag är så tacksam över. Antar att man börjar se värdet i relationen till varandra när man inte ses och bor ihop varje dag längre. Min syster är min andra halva och jag kan verkligen prata om allt med henne. 

– Jag har tre tatueringar. Och ni som själva har någon/några vet ju hur beroende man blir… Vill göra fler!!!

– Jag är en sommarmänniska. Samtidigt som jag skrev det där så insåg jag att “vem sjutton är inte det?”. Finns väl knappast någon som lever bättre på vintern, eller? Jag lever i alla fall för sommaren, det är helt klart den bästa tiden på året!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats