Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Hej Amanda. Jag vill också gärna beställa dessa byxor, men väldigt osäker på storleken! Tog du S eller M? 

Svar: Jag tog dumt nog M i byxorna för jag trodde att ett par S skulle bli lite för tajta över rumpan och höfterna, men icke! Så jag ska sy in mina i midjan, för dom är väldigt stora i storleken skulle jag säga. Så ta den storleken du brukar ha!

Skulle du snälla kunna visa hur du skulle matcha den vita kappan med olika skor? Har precis beställt en vit kappa men vet inte alls vilka skor jag ska matcha med haha. Tacksam för svar! Kramar 

Svar: En vit kappa passar till precis allt enligt mig, lika bra som en svart kappa passar till allt. Så jag anser att man kan ha vilka skor som helst! Stövlar, sneakers, ballerina, loafers, sandaler, you name it! Kör på det du själv trivs i. Kram!

Hej! Nu börjar våren närma sig och jag undrar om du skulle kunna tipsa om härliga vårjackor! Älskar din blogg. Kram!

Svar: Absolut kan jag tipsa om det! Här kommer några som passar perfekt för våren med direktlänkar: 1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR

Pictures21

Vilka bloggar läser du? Läser du alla de bloggarnas bloggar som ska vara med på bloppisen? Vad heter hon Daniellas blogg? Skulle du säga att din blogg är stor? 

Svar: Jag läser en hel del olika bloggar och även alla bloggares bloggar från bloppisen ja! Daniellas blogg hittar du HÄR. Jag skulle inte vilja påstå att min blogg är stor. Just i bloggvärlden känner jag mig väldigt liten och bara som en i mängden i mellan åt. Men det händer att folk kommer fram när man är ute till exempel och säger att dem läser min blogg, så lite följare borde jag väl ändå ha i alla fall haha…

Hej Amanda! Undrar bara om byxorna du hade på dig på instagram som du la ut idag var de du beställde från H&M för någon vecka(?) sedan? Och om det var dem kan du inte visa bättre bilder på byxorna då? Jätte tacksam för svar. Ha det bra, kram!

Svar: Ja, det stämmer! Jag ska försöka ta bättre bilder på dom absolut, dom är dock väldigt svåra att fånga på bild. Man vill ju så gärna få med det “fladdriga” ner till när man går hehe. Det som är så snyggt med vida byxor enligt mig. Men jag ska bära dom imorgon när jag ska gå ut, så jag kan försöka knäppa några bilder då! Kram.

Har du ett samarbete med Choies och hur fick du det i sånna fall?

Svar: Ja det har jag! Dom mailade mig och frågade om jag ville samarbeta med dom och självklart tackade jag ja!

Vart har du köpt din svarta lilla väska med guldkedja?

Svar: Den har jag fyndat på Ebay för ca 140 SEK om jag minns rätt – snacka om kap!

w1DSCN6261

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Jag såg de där vida, svarta byxorna på H&M när de kom in och tänkte vänta lite med att beställa dem, men nu verkar de vara himla poppis så jag får skynda på haha. 🙂

Annons
stats