Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Hej! Tänkte fråga dig hur hård de är med åldersgränser på klubbar i Stockholm? Du brukar väl gå på Magenta, men har för mig att de har 20 års gräns? Eller ger det någon fördel att stå med på gästlistan? Supertacksam för svar då jag ska till Sthlm i helgen och är 18.. Ge gärna tips på ställen som är bra då! 

Svar: Det är 20-års gräns på Magenta men man kommer in som 18-åring ändå (vad jag vet) om man står på listan och så får man betala inträde. Men det har jag dock bara behövt göra en gång, men jag tror att det är för att killkompisar som jobbar där brukar skriva upp mig. Men in kommer du i alla fall! 

Vilken storlek har du i jackan? Har nämligen beställt en likadan. Kram!

Svar: Jag tog storlek L i jackan, vilket motsvarar en S/M. Kram!

Hej Amanda! Jag ska på Whiteskiva nästa vecka och vet inte vad jag ska ha på mig. Tips?

Svar: Jag skulle köra på till exempel vita jeans och en snygg ljus topp! 

Är det lätt att gå i? Och känns stabila? Tänkte också klicka hem dem till min student.

Svar: Dom är ju rätt så höga, men ändå otroligt sköna att gå i! Jag skulle absolut tipsa dig om att klicka hem dom, så snygga ju!

1DSC_0040

Vart är det köpt och för hur mycket?

Svar: Armbandet hittar du HÄR och jag fick det genom att jag hade ett samarbete med sidan så jag har inte betalt det själv. 

Hej! Går du fortfarande i skolan eller vad gör du på vardagarna? Kram

Svar: Ja, jag går i skolan fortfarande. Tar studenten nu i sommar! Jag har dock inte skrivit så mycket om skolan just nu, men det är för att jag är på praktik sen tre veckor tillbaka. Har två praktikveckor kvar nu!

Hej! Vart gör du dina tumblr kollage? Jättetacksam för svar!

Svar: Jag gör dom på www.fotor.com!

Tog det lång tid innan du fick hem armbandet och har du ett samarbete med företaget? Är supersugen på att beställa hem ett men är osäker på hur det kommer se ut dock.

Svar: Armbandet kom efter ungefär en vecka! Ja, jag hade ett samarbete med företaget och fick därför det armbandet. Hade inte köpt ett fake själv, men det är otroligt fint och ser precis ut som ett riktigt.

1DSC_0026

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Hej! Nu börjar våren närma sig och jag undrar om du skulle kunna tipsa om härliga vårjackor!
    Älskar din blogg.
    Kran

Annons
stats