Klädproblem? Jag hjälper dig! | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Klädproblem? Jag hjälper dig!

Tycker också sådana byxor är jättesnygga! Men är osäker på vad man ska ha för skor till, vad skulle du använt för skor?

Svar: Till ett par vida byxor så finns det massa alternativ att bära på fötterna! Jag skulle matcha byxorna ihop med ett par ballerina, converse, loafers eller sandaler till vardags och ett par stilrena klackar när man vill få en mer festlig klädsel. Hoppas det hjälpte dig lite på traven!

Hej Amanda kan du tipsa om en fest outfit med jeans? Tycker det är svårt att få en outfit med jeans att se festlig ut, skulle uppskattas mycket. Du är så fin och jag älskar din blogg, kram!

Svar: Absolut kan jag tipsa om det! Ett par jeans är perfekt att bära till fest, dock skulle jag rekomendera ett par svarta och inte ett par “jeans färgade” då det inte ger ett sånt festligt intryck på samma sätt som ett par svarta gör. Här nedanför är ett tips för hur jag skulle matcha mina svarta jeans, skinny jeans samt bootcut jeans:

Two perfect party outfits

Hej Amanda, skulle du kunna tipsa om något snyggt men samtidigt bekvämt att ha på sig när man ska på konsert? Jag ska på avicii på lördag men har noll inspiration i klädväg… Frågar dig för vi har ganska lika stil och du har alltid så bra råd att ge. Kram!

Svar: Mitt svar är att köra på något som är både bekvämt och snyggt! Kika på collaget här ovanför, där finns två grymma tips för vad man kan bära. Och gillar man inte att dansa omkring i klackar så passar det perfekt att istället lägga till ett par boots/stövlar eller ett par ballerinaskor. Kram!

Har inspirerats SÅ mycket av dina kollage med de vida svarta byxorna. Har du något tips vart man kan hitta några under 500 lappen? Skulle verkligen uppskattas! Såg i ett kollage att Gina hade innan men de verkar vara slut… Kram!

Svar: Jag vet att bland annat Lindex och H&M har svarta vida byxor som ligger under 500 SEK, så kika in där. Kram!

Jag fyller år till helgen och ska ha ett litet kalas och sen gå ut. Kan inte du göra några outfits på vad man kan ha på sig?

Svar: Va roligt, hoppas du kommer få en fin födelsedag! Här kommer tre tips för vad man kan ha på sig en utekväll. Ett tips för den som föredrar klänning eller kjol och ett annat tips för den som hellre klär sig i byxor. Man behöver självklart inte addera dyra detaljer så som en Chanel väska, men jag tror nog att ni förstår principen!

What to wear?

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annie

    Hej! 
    Tänkte fråga dig hur hård de är med åldersgränser på klubbar i Stockholm? 🙂 Du brukar väl gå på Magenta, men har för mig att de har 20 års gräns? Eller ger det någon fördel att stå med på gästlistan? Supertacksam för svar då jag ska till Sthlm i helgen och är 18…. ge gärna tips på ställen som är bra då! 

Annons
stats