Att man inte alls vet vad som väntar bakom nästa dörr | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Att man inte alls vet vad som väntar bakom nästa dörr

DSC_0236

En sak jag har tänkt mycket på den senaste tiden är hur viktigt det är att våga leva. Att våga vara spontan, att våga göra saker som man tidigare inte provat på och att våga välja lycka och ta bort sånt som sänker en. Det är så viktigt att våga. Vi lever bara en gång. Gör det du vill göra! Ser du en chans, en ny möjlighet – ta den chansen. Vem vet vad det kan leda till? Ta vara på allt gott, oavsett om det är en liten eller en stor sak.

En annan sak som jag tänkt mycket på den senaste tiden är hur otroligt givande det är med nya relationer i ens liv. Jag har haft mina närmsta vänner länge i mitt liv och det finns ingen annan som dom. Dom kan mig in och ut och det är dom som gör mig hel när allt annat vill krossa en. Men när det kommer in en ny person, en ny vän, i livet så bidrar det på något vis med lite extra krydda i ens vardag. En helt ny kontakt att utforska. Man får börja från start på något sätt och det är så otroligt häftigt och framförallt givande.

Jag har inte träffat många utav mina närmsta vänner som stor och därför är jag så otroligt glad när man väl träffar någon man klickar med på en gång när man faktiskt är stor, för det är vi ju nu. 18 år och betraktas som vuxna. Fanny, en nyfunnen vän till mig, är en sån person. Vi lärde känna varandra på Myshowrooms julbord i vintras och vi klickade direkt. Det var som om vi känt varandra i många, många år. Och hur häftigt är det inte när man träffar en sån person? En som kommer in och ger en ny energi. Som alltid sprider lycka och som alltid visar uppskattning för att just jag är jag.

Det jag menar är hur otroligt viktigt det är att ta vara på nya saker som kommer in i ens liv. Möjligheter, dörrar som öppnas, chanser som kommer, nya människor. Ta dom möjligheterna och “utnyttja” som på rätt sätt. Blir du tillfrågad något som för dig är sjukt stort, men du tvekar på vad andra skulle säga och göra, skit i det. Verkligen skit i det. Strunta i vad andra kommer säga och vad andra kommer göra. Mår du bra av det – då är det värt det. 

Kan ni alla lova mig att 2014 är året då ni börjar våga och året då ni börjar leva, på riktigt? Håll fast vid det och ta vara på alla dom små möjligheterna som öppnas för er. Man vet aldrig vart det kan leda och är inte den tanken jäkligt häftig? Att man inte alls vet vad som väntar bakom nästa dörr.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats