Glossybox - Halloween rea | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Glossybox – Halloween rea

1PicturesÄr ni ute efter att unna er något vardagslyx så har jag här ett grymt tips till er! Ingen utav er har väl missat va Glossybox är för något? Om ni har det så kan jag berätta kort att det är ett paket som man kan köpa månadsvis eller prenumerera på inom 3-12 månader. Paketet kommer hem varje månad med minst fem lyxiga produkter som är anpassade för just dig. För när man startar sin prenumeration så får man göra en skönhetsprofil så att alla produkter ska vara anpassade efter ens egna hy, färg, ålder mm. Produkterna kan komma från The Body Shop, Yves Saint Laurent, Victor & Rolf samt Elizabeth Arden till exempel.

Är ni sugna på att börja prenumerera eller varför inte ge bort till någon i julklapp? Klicka isånnafall HÄR för att komma igång och mellan den 31/10-1/11 får ni 20% rabatt på en Glossybox. Uppge koden: AFFHAL31 i kassan för att ta del utav erbjudandet. Alla är värda lite vardagslyx – så unna dig en Glossybox idag!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats