Tränings tips #2 | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Tränings tips #2

zqPicMonkey Collage

♥ Som jag sa i det tidigare inlägget med träningstips: Våga prova nya saker inom träningen! Du kan om du vill, eller hur? Ha det tänket inom dig och våga utmana dig själv. Något jag älskar som jag måste börja köra mer utav nu under hösten och vintern är simning. Det är så jäkla skönt enligt mig! Åh vad jag gillar det. Simning är faktiskt en väldigt effektiv och bra träningsmetod. Det förbränner mycket kalorier (vill inte uppmana någon till att börja räkna kalorier, inte det jag syftar på!) för att kroppen anstränger sig mera när den är i kallt vatten. Alla muskelgrupper används också vilket är ett stort plus. Så ut och simma med er, det är både lugnande och kul!

♥ Hoppa inte över måltider, det är så dumt att göra det! Försök att köra på tre större måltider: frukost, lunch och middag och där i mellan 2-3 mellanmål. Mellanmålen kan vara allt ifrån en frukt och bär till nötter eller en smoothie gjord på bra saker.

♥ Det viktigaste enligt mig: hoppa inte över frukosten! Frukosten är avgörande för hur mycket du kommer orka under dagen. Jag är en person som inte fungerar utan frukost i magen när jag sätter igång dagen. Jag älskar att äta en fräsch frukost, det mår jag bra av! Tips på en god och bra frukost som jag brukar käka är: 1 skål med Pauluns supergröt toppat med frysta hallon, 2 finncrisp med kalkon och gurka på samt en kopp té. Svårare än så behöver det inte vara faktiskt!

♥ Gör en grym spellista på Spotify till exempel som du kör igång när du ska träna. Lägg till låtar som får dig att bli taggad och glad. Det blir så mycket enklare att träna med bra musik till enligt mig! Min träningslista hittar ni HÄR.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. vill inget illa mot dig, men vi måste alla tänka efter

  Måste bara skriva detta. Är anony för många av tjejer från
  min skola läser din blogg. I ditt förra Tränings-tips inlägg, skrev
  du att man inte ska gämföra sig med andra. Att man ska utgå från
  sig själv. Men hur lätt är det att inte gemföra sig själv med
  andra, när alltid alla typiska “inspiraton” bilder av tjejer alltid
  har som “victoriasicrett modell-kroppen” ?? Asså jag är hyffsat
  nödj med mig kropp. Men visst har vi alla delar som vi inte gillar.
  Så många tjejer som mår dåligt där ute, för
  bloggar/tv/filmer/bilder rent almänt får oss att känna att man ska
  se ut på ett “speciellt sätt”.  Asså jag älskar din blogg
  men det blev jag så arg för. Så många bloggar man går in på som dom
  skriver att alla är snygga, alla är snygga på sitt sätt, man
  behöver inte se ut på ett vist sätt. Men så är det precis motsatten
  dom förmedlar på sin blogg. Vet att många tjejer håller med mig där
  ute. Så snälla kan vi alla inte bara hjälpas åt så fler mår
  bättre!! Kram<33

Annons
stats