Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Kan du inte skriva lite mer om träning? Jag tycker din blogg är så grym, saknar bara lite träningsinlägg!
Svar: Tack så mycket, va kul att du tycker det! Jag har dock valt att inte skriva så mycket om min träning längre. Varför vet jag inte riktigt, men känns mest som om det inte är något intressant för andra att läsa. Men om det nu är flera som vill att jag börjar skriva mera om det igen så är det bara att säga till! Kul när ni kommer med förslag till nya kategorier eller inlägg, gör bloggen mer rolig för er att läsa och för mig att skriva 🙂

Är det dina foton på bilden eller är det sponsrade bilder? Jag har beställt både den vita blazern till vänster och den rosa blusen. Jag har vanligtvis Small och tog det när jag beställde. Borde jag byta till medium? Tacksam för svar 😀
Svar: Det är mina egna foton. Ja, du borde byta till M för att vara säker på att det kommer passa!

Hej, jag undrar om sofia har någon blogg? Älskar din blogg 😀
Svar: Sofia har tyvärr ingen blogg! Tack så mycket 😀

Vart kommer byxdressen ifrån? Hittade den inte i collaget! Kram <3
Svar: Tror den är ifrån Ginatricot!

Hej Gud vilken fin blus! Vad kostade den och vilken lager 157 åkte du till? Skulle bli super glad om du svarade 😀
Svar: Den kostade 150:- och jag köpte den på Lager157 i Haninge!

Vilken linje läser du? 😀
Svar: Jag läser pedagogik programmet på barn och fritid 🙂

Kan du göra ett collage med snygga jackor för max 900:-? Ska kunna prova så helst någon affär som har en fysiskbutik.
Svar: Absolut kan jag det, fixar det så fort jag har tid! 

Hej finaste du! Jag ska på en stor fest om ett par veckor och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Temat är vitt och någon form utav mask i ansiktet och det enda jag vet är att jag inte vill ha klänning på mig. Har du några tips på hemsidor med coola toppar eller kan du slänga ihop ett collage?
Svar: Nelly.com tycker jag är bästa sidan för att hitta sånt på. Dom har allt till bra prisar, så kolla där! Hoppas du får kul på festen 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats