It's monday again | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

It’s monday again

11DSCN1239

Hej på er finisar! Hoppas allt är bra med er denna måndag. För mig började dagen rätt segt, ville inget annat än att ligga kvar i sängen. Men jag tog mig till skolan och fick veta att vi kunde jobba hemifrån sista lektionen. Slapp då min hemska håltimme på över tre timmar och jag fick komma hem betydligt mycket tidigare. Så plötsligt var inte denna måndag så pjåkig ändå! Som vanligt på måndagar brukar jag träna med känner mig fortfarande dålig så vill bli helt frisk innan jag kör igång igen, så istället ska jag lägga lite tid åt plugg nu (ovanligt va? känns som jag inte gör annat än att plugga nu för tiden, tragiskt men sant haha..) så hörs vi mera sen. Puss och kram <3

Glöm inte bort tävlingen i samarbete med Sheinside som ni hittar HÄR och snart kommer det även upp en ny tävlingen där ni kan vinna fina saker till mobilen, men mer om det då!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats