Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Vart köper ni frozen yoghurt? Asså vart ligger det? <3
Svar: Haninge Centrum har ett nyöppnat fräscht ställe! 

Hej på dig! Jag måste säga att din jacka var hur snygg som helst! Jag undrar lite vad den kostade? För jag har varit ute efter en riktigt snygg höst jacka länge nu nämligen. Har du några andra tips på bra och snygga höstjackor? Jättefin blogg! kika gärna in på min om du vill!
Svar: Tusen tack! Den kostade 199:- på rean om jag minns rätt. Kolla på till exempel Nelly, H&M eller Zara. Dom brukar ha prisvärda och snygga höstjackor!

Amanda, tänkte beställa en kappa från sheinside, men osäker på strl. Är en xs/xxs, ska jag beställa s eller m då? Kram
Svar: I jackor tipsar jag om att ta 2 storlekar större, så ta en M! 🙂

Hej! Super fina jackor! Har du beställt från hemsidan innan? I så fall va tycker du om den? Skulle verkligen uppskatta svar! Kram!
Svar: Jag har som sagt ett samarbete med Sheinside och får därför kläder därifrån i utbyte mot att jag gör reklam för deras sida osv. Jag gillar Sheinside jättemycket! Finns massa snyggt till grymma priser.

Åh vart kommer de där superfina skorna ifrån?!
Svar: Det är min systers, så jag vet tyvärr inte vart dom är ifrån. Men vet att Scorett brukar ha liknande, dock inte i äkta läder som dessa är i.

Vad använder du för program för att sätta ihop sånna här fina kollage? 😀 Super härlig blogg. Kram!
Svar: Picmonkey.com eller Fotor.com!

Älskar dina nike air force 1, och har letat efter ett par i flera månader. Vart köpte du dina? Och har du några sidor att tipsa om där man kan hitta dom? Skulle vara så snällt om du kunde hjälpa mig. Tack för en jättebra blogg!
Svar: Va kul, tack så mycket! Jag fick dom av min pojkvän och dom är ifrån Sneakers and stuff som ligger i Skanstull. Dom har även en hemsida som man kan köpa skorna ifrån, så kika in där! 🙂

Jätte fina tatueringar och grym blogg, följer o läser varje dag! Vad kostade det för dig att skriva den på ryggen? Gjorde det ont? Jag är så sugen på att tatuera en text på ryggen mellan skulderbladen, men vet inte hur mycket det skulle kosta och fall jag klarar av att göra det pga smärtan haha 😀
Svar: Tack så mycket, va roligt att du tycker det 🙂 Den på ryggen kostade 600 kr att göra! Vet inte om jag är knäpp eller om jag har väldigt hög smärtgräns haha, men jag tycker faktiskt inte att det gör så ont att tatuera sig. Klart det känns, men jag tycker det är skön smärta på något sätt. Så kör på tycker jag, det är värt smärtan isånnafall! 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats