En vacker dag så... | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

En vacker dag så…

Desktop

När jag någon gång i mitt liv får ett riktigt jobb ska jag unna mig denna goding helt klart! Har varit kär i den här väskan sen ett bra tag tillbaka och idag var jag och min syster inne i Marc By Marc Jacobs butiken där den finns. Om jag ville köpa den alltså, så jäkla snygg! Men en vacker dag haha..

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Hej finaste du! Jag ska på en stor fest om ett par veckor och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Temat är vitt och någon form utav mask i ansiktet och det enda jag vet är att jag inte vill ha klänning på mig. Har du några tips på hemsidor med coola toppar eller kan du slänga ihop ett collage?

Annons
stats