Sminkfavoriter | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Sminkfavoriter

Här är fem favoriter i min sminkväska som funkar året runt. Längst upp till vänster:
1. En highlighter, ögonskugga och skimmer från The Balm. Ger en fräsch look utan att se överdrivet ut. Använder alltid denna som highlighter och är jätte nöjd över den. Finns att köpa på Nelly för 199:- / 2. En cover all mix från Vivaladiva. Funkar precis som MUS egna, men denna är ca 200:- billigare. Köpte min i början på ettan så den har räckt i snart två år och är jättebra! / 3. En bas primer från bareMinerals. Denna är perfekt att ha på till exempel ögonlocken för att få ögonskuggan att sitta längre. Grymt tips! / 4. Världens bästa mascara, Telescopic från Loreal. Gör fransarna längre utan att klibba ihop dom / 5. Ett perfekt bronzing puder från Smashbox. Denna är en stor favorit på sommaren när man är brun, blir så fint att dra några svep över kinderna med den. 
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jossan

    Vet du om det är någon skillnad på Telescopic-mascarorna? Den finns ju i svart, silver och guldförpackning tror jag… Är någon bättre än de andra? har nämligen bara hört bra om det märket. =)

Annons
stats