Q/A | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

Q/A

Åh va söt var är kjolen ifrån? 🙂
Svar: Cubus!
 
Hej, eftersom du är sponsrad av sheinside.com, så undrar jag om du vet hur man gör med retur. Jag beställde en jacka därifrån som jag skulle vilja byta storlek på, men fattar ingenting. Vet du hur man gör? 🙂 Kram
Svar: Jag är inte helt säker på hur det går till exakt, men mitt tips är att maila till sidan och fråga. Det borde absolut inte vara några problem 🙂
 
Skulle du kunna skriva i ett inlägg vad kameran heter? 🙂
Svar: Nikon Coolpix S8200 🙂
 
Vad använder du för kamera? Jätte fina bilder!
Svar: Ibland kameran på mobilen, min syster sytemkamera eller min nya!
 
Vart bokade ni er resa? 🙂
Svar: Lowcost holiday!
 
Finns de där jordgubbarna med vit choklad vid naturgodiset eller hittade du dem separat någonstans? Jättebra blogg, kram!
Svar: Jag hittade dom bland naturgodiset. Tack så mycket, kram 🙂
 
Hej Amanda! Eftersom du varit tillsammans med din pojkvän såpass länge skulle jag vilja fråga dig en fråga om svartsjuka. Jag litar på min pojkvän upp till 100 % men jag tycker ändå det är jobbigt att han umgås med tjejer när jag inte är där eller när han går ut på krogen (jag är inte 18 ännu så kan inte gå ut). Samtidigt så vill jag inte hindra honom från något eller vara en sur och tråkig flickvän så det är jätte svårt. Kan inte låstas vara as glad och ba; ha så kul!!! när jag egentligen inte tycker om att han går ut tex. Hur tänker du kring detta, hur känner du i ditt förhållande? Som sagt så tror jag verkligen aldrig att han skulle göra något men kan inte rå för att jag känner såhär… Han kan ju liksom träffa en supertjej som är tusen gånger bättre än mig. Kram och tack för en fantastisk blogg!!
Svar: Tack så himla mycket för det första, kul att höra! Jag förstår vad du menar och kan absolut relatera till hur du känner. Min pojkvän har mycket tjejkompisar och det tyckte jag till en början var jobbigt faktiskt. Men med tiden har jag lärt mig att det egentligen inte är någon skillnad från att han har mycket tjejkompisar respektive mycket killkompisar. Tänk så här: din pojkvän är tillsammans med dig av en anledning, han vill ha just dig och ingen annan av dom andra tjejerna! Svartsjuka till en viss gräns är väl bra på sitt sätt, man bryr ju sig ändå. Men glöm inte bort att det inte får gå över styr. Har man själv mycket killkompisar kan man ju inte förbjuda sin pojkvän från att ha tjejkompisar till exempel!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats