29 juni 2013 | Amanda Wingenfeldt

Amanda Wingenfeldt

Annons

29 juni 2013

Jag igår med kjol från Cubus, tshirt från H&M och klocka från Ebay. 
 
Hej på er! Fick ni en bra fredag igår? Själv så vart min kväll hur bra som helst! Slutade jobbet runt halv sex och åkte direkt till Linn efter det. Fixade mig lite snabbt och sen kom resten av tjejerna. Linn bjöd på världens godaste ceasarsallad, vi körde massa dricklekar, öppnade paket osv. Vart en jättelyckad kväll hur som helst! Idag då? Låg kvar i sängen ett bra tag innan jag gick upp och gjorde frukost i följd av en dusch. Mycket mer har jag inte gjort idag och resten av dagen ser ut att bli lugn med. Jonatan kommer i alla fall hit snart, ska bli mysigt! Men vi hörs lite senare med mer uppdatering. Puss!
 
Och förresten… Ni har väl inte missat min nya fina header? Min kära Tove gjorde den åt mig, vart jättebra tycker jag!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats